Alferink van Schieveen
IKC Het Festival
IKC Het Festival
IKC Het Festival
IKC Het Festival
Plaats
  • Zwolle
Opdrachtgever
  • OOZ - Zwolle
Architect
  • BDG - Zwolle
Aannemer
  • Prins Bouw - t Harde
Weergave
  • Portret
Expertise

De Integraal Kind Centrum Het Festival ligt in de wijk Stadshagen en is ontworpen door BDG architecten uit Zwolle. Het is een plek waar kinderen van nul tot en met twaalf jaar de hele dag leren, spelen en zich ontwikkelen.

Het gebouw is ontworpen als een klaverblad, in de eerste fase zijn 3 delen gebouwd. De toenemende vraag heeft geresulteerd dat het laatste blad er ook aan is gebouwd in 2016.

De constructie is een bubble deckvloer op kolommen waarmee de vrije indeelbaarheid maximaal is. De uitkragende delen van de school zijn gemaakt door de vloerdelen uit te kragen.

 

Gerelateerde projecten

© 2016 Alferink van Schieveen - Website door Cliqid

volg ons op: